Inspirerende Trainingen | Matria

Trainingen & Retreats

Door Sylvia de Vries

Naar de agenda's

20

jaar ervaring

1000+

tevreden vrouwen

400+

Trainingsdagen

Trainingen agenda

28

dagen

5 min per dag

28 daagse training

In deze training ga je 28 dagen met jezelf aan de slag.

Inspirerende tips, oefeningen, vragen en affirmaties voor elke dag. 


Het resultaat: Minder stress en meer genieten.

-

-

-

Retreat in het buitenland (Zomer 2018)

Sylvia de Vries

Tijdens mijn opleidingen heb ik vaak training gehad van Sylvia. Haar professionaliteit, betrokkenheid, humor en vriendelijkheid zorgde ervoor dat ik mezelf altijd op mijn gemak en veilig voelde in de training. Zij is voor mij dan ook een powervrouw om een voorbeeld aan te nemen.

Ayse Kalyon

Ayse  - Trainer en Coach

Ik heb Sylvia leren kennen als een warm persoon met een grote betrokkenheid naar anderen toe. Ze weet op een snelle en liefdevolle manier tot de kern te komen en laat daarbij de cliƫnt in zijn waarde. Daarnaast is ze een gedreven trainer. Haar enthousiasme en grote kennis zorgen niet alleen dat het een feest is om met haar te trainen en tevens dat ik erg veel van haar geleerd heb.

Renata Jaasma

Renata (47), makelaar en trainer

Sylvia is een warme persoonlijkheid die met haar fijne benadering een positieve impact heeft op haar omgeving. Zij heeft in mij een enorm lichtpunt aangewakkerd dat vertrouwen geeft in mijn potentie. Ik ben veel meer gaan vertrouwen op mijn eigen kunnen, ik voel.. zet dat om in actie.. ik ben door de bewustwording van onbewuste processen nog meer vorm gaan geven aan mijn dromen en daar heb ik nog iedere dag plezier van.

Natalia van der Zalm

Natalia (31), Freelance fotograaf

Sylvia is een warme persoonlijkheid, met humor en liefdevolle energie!! Ze weet precies wat er bij vrouwen speelt en zet je in je kracht.

Carin (42) - Event organisator

Sylvia is een enorme inspiratie, waar ik tijdens al de trainingen die ze heeft verzorgd in vele opzichten veel van heb geleerd.

Met haar warme en oprechte persoonlijkheid geeft ze je het gevoel dat alles mogelijk is omdat jij en jouw verhaal ertoe doen.

Jeanine (30) - Yogadocente Twiins.nl

De veilige omgeving en de oefeningen zorgen ervoor dat je snel tot de kern komt en je pijn/verdriet vervolgens liefdevol kunt gaat helen. Ze begeleidt je door elke stap, dus je voelt je altijd gesteund in je proces.

Mariska (42) - kwaliteitsmanager

Download het gratis E-book

Welke rollen heb je allemaal als vrouw? Moeder, dochter, collega, partner, vriendin... Hoe houd je al die ballen in de lucht? En hoe blijf je daarbij zelf in je kracht?

Leer in 7 dagen met eenvoudige en snelle oefeningen je gedachten veranderen, om meer in je kracht te staan.

50%
Hij staat klaar voor je!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Direct toegang!