zelfvertrouwen

Over Sylvia

10+ jaar ervaring

Als NLP trainer en coach

20+ jaar ervaring
Als trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie.
1000+
Mensen gecoacht en opgeleid tot NLP practitioner, NLP master practitioner, NLP trainer en NLP coach.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

training persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Wie ben ik en wat doe ik?

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Sylvia. Moeder, vrouw, dochter, zus, vriendin en oma.
Daarnaast ben ik NLP trainer, transformatie coach, eigenaar van Matria en ontwikkelaar van de Matria Transformatie Methode (MTM-Coaching).  

Wat doe ik? 

Ik geef training & coaching en ontwikkel programma's op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en transformatie.  

Waarom doe ik dat?

Omdat ik niets mooier vind dan mensen die in hun kracht staan.
En omdat ik zelf nog heel goed weet hoe het was...

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mijn verhaal

Even terug in de tijd...ik was jong, verliefd, woonde op een prachtige plek, deed werk waar ik van hield. Alles om gelukkig te zijn zou je denken.

Maar niets was minder waar. Want dat was alleen de buitenkant. 

Van binnen voelde ik me alles behalve gelukkig. Van binnen was ik alleen maar bezig om het allemaal 'goed' te doen. Voor iedereen. Waardoor ik continu het gevoel had dat ik tekort schoot. 

Tot iemand me vroeg 'Waarom doe je dat eigenlijk Syl? Het is toch jouw leven?' Zo, die was raak! Ze zei precies wat ik zelf zo vaak had gedacht. 

Waarom doe ik dit eigenlijk? Waarom ben ik zo bezig met voldoen aan verwachtingen van anderen? Waarom ben ik zo op zoek naar goedkeuring en waardering?  Waarom zet ik mezelf altijd op de laatste plaats? Heel eerlijk? Ik zou het niet weten.  

Maar wat ik wel weet is dat ik er ineens helemaal klaar mee was. Ik had er geen zin meer in. Dus schreef ik me  in voor een opleiding persoonlijk leiderschap en alles viel op z'n plek. Ik leerde naar binnen kijken en ontdekte weer wie ik zelf nu eigenlijk ben. Wie ik écht ben. Wat ik echt wil. Wat ik echt belangrijk vind en wat míj gelukkig maakt. 

Ik leerde heel dicht bij mezelf blijven. 

Ik leerde weer op mezelf te vertrouwen, in plaats van proberen het allemaal 'goed te doen. Ik kreeg weer de regie...over mezelf én over mijn leven. 

De afgelopen 20 jaar heb ik er mijn werk van gemaakt om dit ook aan anderen te leren. En daar ben ik nog elke dag blij mee. Want dit gevoel...dat gun ik iedereen!  

Wil jij dit ook? En wil je daar samen met mij een keertje over sparren?
Maak dan nu een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ervaringen en specialisaties

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.
Daarvan was ik ruim 10 jaar lang trainer en coach bij een van de grootste NLP instituten van Nederland.
Daar leidde ik talloze mensen op tot NLP practitioner, NLP master practitioner, tijdlijn therapeut, NLP trainer en NLP master coach. 

Ik heb me met name gespecialiseerd in:  

 • NLP
 • Mindfulness
 • Systemisch werken (Familie opstellingen)
 • EFT (Emotional Freedom Technique)
 • Hypnotherapie (Ericksoniaanse hypnose)
 • Innerlijk kind werk
 • Energiewerk (Reiki I, II & III. Dharma Shamanic Systems)
 • Louise Hay trainingen 'Je kunt je leven helen'
 • Yin Yoga
 • Tijdlijn therapie
 • Meditatie en visualisatie. 

Binnen Matria ontwikkel ik diverse unieke programma's, waarin ik de meest effectieve en diepgaande transformatie tools uit al die stromingen samenbreng.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen en wil je daar een keer samen met mij over sparren? Maak dan nu een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wat anderen zeggen: 

Ilona Movsesjan

Door Sylvia durfde ik mijn angsten en onzekerheden achter me te laten

Ik heb Sylvia leren kennen als trainer en coach, tijdens mijn NLP coaching opleiding. Ik heb haar als een vrolijk, enthousiast, zorgvuldig en warmhartig persoon ervaren. Syl kan je op een leuke manier confronteren waardoor je zelf inzichten krijgt en in beweging komt. Op de momenten dat ik het moeilijk had stond ze opeens naast me. Sylvia wist wat ik meemaakte op dat moment en ze wist precies hoe ze me moest ondersteunen en begeleiden in mijn proces. Door haar zeer professionele aanpak, zorgzame aanwezigheid en haar vertrouwen in mijn krachten durfde ik naar mijn angsten en onzekerheden te kijken en ze achter me laten. Syl ik wil je ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die je me hebt gegeven! ❤😘

 

Ilona Movsesjan
NLP Master Coach, financieel administrateur

 

testimonial caroline vaessen
Als coach of trainer kan ik Sylvia aan iedereen aanbevelen!

Sylvia is een echte professional die veel liefde heeft voor haar vak en voor haar medemens. Ze is warm, betrokken en inspireert; zowel voor een groep als één op één. Gesprekken met Sylvia leiden altijd tot nieuwe aha momenten en ze weet binnen no-time tot de kern te komen. Ik ben Sylvia dankbaar voor de vele inzichten en ontwikkelmomenten die ze mij gegeven heeft en kan haar dan ook aan iedereen aanbevelen als coach of als trainer!

Caroline Vaessen
NLP trainer en NLP master coach 

Karoline Visser
Sylvia weet altijd de juiste snaar te raken, met liefde en passie

In mijn opleiding tot NLP Master Coach heb ik Sylvia ervaren als betrokken en een fijne persoonlijkheid. Sylvia is in staat direct verbinding te maken met de ander, met humor, energie en vooral liefde en passie voor haar vak raakt ze altijd de juiste snaar. Ze ziet en voelt elk detail en brengt dit pas naar voren als jij zover bent. Een fijne, liefdevolle trainer en coach.


Karoline Visser
Equine Assisted (kinder) Coach 
Debby de Groot
Bij Sylvia voelde ik me veilig om mezelf te kunnen zijn. 

k denk nog vaak terug aan mijn NLP-opleiding. De rol die Sylvia hierin heeft gespeeld was voor mij groot. Ze is een open persoonlijkheid, brengt een boodschap duidelijk over, weet te prikken op de (soms pijnlijke) punten maar alles met de intentie om de persoon in kwestie te helpen en ondersteunen in hun leervraag en ontwikkeling. De verhalen en technieken zijn me goed bijgebleven. Ik voelde me veilig om mezelf te mogen zijn en ben haar dankbaar voor haar inzet, aandacht en liefde, voor het vak en de mens. 


Debby de Groot
Manager Operations bij Fynch

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Visie en Missie

Mijn visie

Eigenlijk willen we allemaal maar één ding: een fijn, gelukkig en zinvol leven.
Maar door de eisen en verwachtingen van de wereld om ons heen, drijven we soms ongemerkt weg van onze eigen kern.
Daarom is het zo belangrijk om regelmatig stil te staan bij vragen als:  'Wie ben ik echt? Wat wil ik echt? Wat vind ik écht belangrijk?'  
Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Want als jij gelukkig bent, dan straal je dat uit. En daar heeft iedereen baat bij. Ja toch? 

Mijn missie

Mensen helpen ontdekken wat er echt toe doet voor hen. Waarom? Omdat mensen die zelf goed in hun vel zitten, van nature een positieve invloed hebben op de wereld om zich heen. Waardoor we met z'n allen de wereld een beetje mooier maken. Voor nu én voor later. 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Join the club!

 Wil je op de hoogte blijven of je laten inspireren? 

Schrijf je in op de Matria inspiratie mails. Dan ben je als eerste van alles op de hoogte...

50%
Wil je op de hoogte blijven en je laten inspireren?
Schrijf je hier in voor de Matria inspiratie mails
Ja, dat wil ik
Your information is safe with us