Mijn verhaal

Van onzekere kasteelvrouwe tot...

10+ jaar ervaring

In NLP training en coaching

20+ jaar ervaring
Als trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie.
1000+
Mensen gecoacht en opgeleid tot NLP practitioner, NLP master practitioner, trainer en coach.
training persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Wie ben ik en wat doe ik?

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Sylvia. Vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin en oma.
Daarnaast ben ik NLP trainer, transformatie coach, eigenaar van Matria en ontwikkelaar van de Matria Transformatie Methode (MTM-Coaching).  

Wat doe ik? 

Ik coach mensen om te transformeren tot wie ze werkelijk zijn en hun volle potentie tot bloei te laten komen. Daarnaast leidt ik NLP coaches op tot MTM Coach. 

Waarom doe ik dat?

Omdat ik zelf nog heel goed weet hoe het was...

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mijn verhaal

Ooit had ik een leven waar veel mensen van dromen. Ik woonde op een kasteel, ik was jong en verliefd, deed werk waar ik van hield en geld was er meer dan genoeg.  Kortom...het hele plaatje klopte.

Tenminste, dat leek zo. Aan de buitenkant. 

Van binnen echter was het een heel ander verhaal. Want hoe mooi het misschien ook leek...zelf voelde ik het niet zo. Zelf was ik vooral bezig het allemaal 'goed' te doen. Voor iedereen. Waardoor ik continu het gevoel had dat ik tekort schoot. 

Tot iemand aan me  vroeg 'Waarom doe je dat eigenlijk Syl? Het is toch jouw leven?' Zo, die kwam binnen! Dit was precies wat ik zelf vaak dacht. 

 Ik was zo bezig om te voldoen aan wat anderen van me wilden, verwachtten of nodig hadden dat ik niet eens meer wist wat ik zélf eigenlijk wilde. 

Ineens was ik er helemaal klaar mee. Ik besloot het roer om te gooien en eindelijk voor mezelf te kiezen. Ik deed een opleiding persoonlijk leiderschap en alles viel op z'n plek.  Ik leerde naar binnen kijken en ontdekte weer wie ik echt ben. Wat IK wil, wat IK belangrijk vind, wat MIJ gelukkig maakt.   

Ik leerde heel dicht bij mezelf blijven en op mezelf vertrouwen in plaats van proberen het allemaal 'goed' te doen. Ik kreeg weer de regie...over mezelf en mijn leven. 

Inmiddels heb ik er mijn werk van gemaakt om dit ook aan anderen te leren. En daar ben ik nog elke dag blij mee. Want dit gevoel...dat gun ik iedereen!  

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ervaringen en specialisaties

Na mijn Franse tijd heb ik me verder ontwikkeld en gespecialiseerd.
Ruim 10  jaar lang was ik trainer en coach bij een van de grootste NLP instituten van Nederland.
Daar leidde ik talloze mensen op tot NLP practitioner, NLP master practitioner, tijdlijn therapeut, NLP trainer en NLP master coach. 

Met specialisaties als: 

  • NLP
  • Mindfulness
  • Systemisch werken 

Maar ook EFT, hypnotherapie,  innerlijk kind werk, energiewerk, Louise Hay, Yin Yoga, tijdlijn therapie, meditatie en visualisatie.
Tot het tijd werd om mijn eigen droom waar te maken...Matria.
Hier breng ik de meest effectieve en diepgaande transformatie tools uit al die stromingen bij elkaar. Zodat jij er niet zolang over hoeft te doen. 😊

Debby de Groot

Ik denk nog vaak terug aan mijn NLP-opleiding. De rol die Sylvia hierin heeft gespeeld was voor mij groot. Ze is een open persoonlijkheid, brengt een boodschap duidelijk over, weet te prikken op de (soms pijnlijke) punten maar alles met de intentie om de persoon in kwestie te helpen en ondersteunen in hun leervraag en ontwikkeling. De verhalen en technieken zijn me goed bijgebleven. Ik voelde me veilig om mezelf te mogen zijn en ben haar dankbaar voor haar inzet, aandacht en liefde, voor het vak en de mens. 

Debby de Groot, Manager operations bij Fynch

Visie en Missie

Mijn visie

Ik geloof dat de wereld een betere plek is als mensen gelukkig zijn.
Want als je zelf gelukkig bent, dan straal je dat uit en gun je dat ook aan een ander.

Daarom is mijn missie:

Zoveel mogelijk mensen helpen om diepgaand en blijvend geluk te vinden op de enige plek waar die te vinden is...in jezelf.

Wat anderen zeggen: 

Ilona Movsesjan

Door Sylvia durfde ik mijn angsten en onzekerheden achter me te laten

Ik heb Sylvia leren kennen als trainer en coach, tijdens mijn NLP coaching opleiding. Ik heb haar als een vrolijk, enthousiast, zorgvuldig en warmhartig persoon ervaren. Syl kan je op een leuke manier confronteren waardoor je zelf inzichten krijgt en in beweging komt. Op de momenten dat ik het moeilijk had stond ze opeens naast me. Sylvia wist wat ik meemaakte op dat moment en ze wist precies hoe ze me moest ondersteunen en begeleiden in mijn proces. Door haar zeer professionele aanpak, zorgzame aanwezigheid en haar vertrouwen in mijn krachten durfde ik naar mijn angsten en onzekerheden te kijken en ze achter me laten. Syl ik wil je ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die je me hebt gegeven! ❤😘

 

Ilona Movsesjan
NLP Master Coach, financieel administrateur

 

testimonial caroline vaessen
Als coach of trainer kan ik Sylvia aan iedereen aanbevelen!

Sylvia is een echte professional die veel liefde heeft voor haar vak en voor haar medemens. Ze is warm, betrokken en inspireert; zowel voor een groep als één op één. Gesprekken met Sylvia leiden altijd tot nieuwe aha momenten en ze weet binnen no-time tot de kern te komen. Ik ben Sylvia dankbaar voor de vele inzichten en ontwikkelmomenten die ze mij gegeven heeft en kan haar dan ook aan iedereen aanbevelen als coach of als trainer!

Caroline Vaessen
NLP trainer en NLP master coach 

Karoline Visser
Sylvia weet altijd de juiste snaar te raken, met liefde en passie

In mijn opleiding tot NLP Master Coach heb ik Sylvia ervaren als betrokken en een fijne persoonlijkheid. Sylvia is in staat direct verbinding te maken met de ander, met humor, energie en vooral liefde en passie voor haar vak raakt ze altijd de juiste snaar. Ze ziet en voelt elk detail en brengt dit pas naar voren als jij zover bent. Een fijne, liefdevolle trainer en coach.


Karoline Visser
Equine Assisted (kinder) Coach 

Al vanaf dat ik startte met de NLP-opleiding voelde ik een klik met jou Syl, omdat ik vanaf het begin het gevoel had dat jij me echt begreep. Dat kwam door de juiste vragen die je stelde, je manier van communiceren en je open houding waardoor ik mij altijd veilig gevoeld heb. In zoiets als persoonlijke ontwikkeling is het naar mijn mening heel belangrijk dat je de ruimte krijgt om te ontwikkelen waar jij dat graag wilt, en daar help jij bij. Op jouw eigen no-nonsense wijze, heb je me echt geholpen om anders naar situaties te kijken!

Jessie, Account Manager

Join the club!

 Wil je op de hoogte blijven of je laten inspireren? 

Schrijf je in op de Matria inspiratie mails. Dan ben je als eerste van alles op de hoogte...

50%
Wil je op de hoogte blijven en je laten inspireren?
Schrijf je hier in voor de Matria inspiratie mails
Ja, dat wil ik
Your information is safe with us
arrow_drop_up arrow_drop_down