Selecteer een pagina

Over ons

Over Matria

Wat doen we?

Matria ontwikkeld programma’s op het gebied van persoonlijk leiderschap voor vrouwen. Waarbij vrouwen een diepgeworteld zelfvertrouwen ontwikkelen. Zodat ze makkelijker keuzes kunnen maken waar ze 100% achter staan. 

Waarom doen we wat we doen? 

Omdat veel vrouwen rondlopen met vragen als: Wie ben ik echt? & Wat wil ik echt?  

En als ze dat al weten, dan is er vaak onzekerheid:  ‘Kan ik dat wel? Ben ik wel goed genoeg? Wie zit er nou op mij te wachten?’ En daarmee houden ze zichzelf klein.   

Wij vinden dat doodzonde. Want wij geloven juist dat er meer vrouwen nodig zijn, die gaan staan voor wat zij écht belangrijk vinden.

En daarom doen wij wat we doen. Zodat steeds meer vrouwen vol zelfvertrouwen hun plek kunnen innemen. Want wij geloven dat de wereld daar beter en mooier van wordt. 

Voor wie doen we dat?

 Voor vrouwen die zich vrij willen voelen. Om te zijn wie ze echt zijn en te doen wat ze echt willen. Vrouwen die bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen. Voor zichzelf en hun leven.  

 

 

 

 

 

 

Over Sylvia   

Sylvia de Vries (1970) is de oprichter van Matria. Zij is al jaren een expert op het gebied van vrouwen en zelfvertrouwen. Professioneel én als ervaringsdeskundige. 

Na haar studie Nederlands is zij zich gaan specialiseren op dit gebied, omdat ze zelf tegen dingen aanliep.    

Inmiddels is zij ruim 15 jaar actief als trainer en coach. Opgeleid tot o.a. Familie opsteller, NLP trainer (internationaal), NLP New Code trainer, NLP master coach, Timeline Therapy practitioner, Hypnose Master practitioner, Louise Hay trainer, Dharma Shamanic Systems en Yin Yoga teacher.   

Met specialisaties als: NLP, Mindfullness, familie opstellingen, timeline therapy, body-mind connectie, innerlijk kind werk, energetisch werk, meditatie en visualisatie.   

Jarenlang verzorgde zij trainingen, bij een van de grootste NLP instituten van Nederland. Daar leidde zij talloze mensen op tot NLP practitioner, NLP master practitioner, Timeline Therapy practitioner, NLP master coach en NLP trainer.   

Maar nu is het tijd om haar eigen droom waar te maken; Matria.  

Onze favoriete quote: 

“The world does not need more ‘succesfull’ people. But it does desperately need more peacemakers, healers, restorers, story tellers and lovers of every kind…”

De Dalai Lama 

 

Wil je meer weten?