Ervaringen

Wat anderen zeggen...

Over MTM Coaching voor coaches

Carmen van Woudenberg

Carmen van Woudenberg

Holistisch coach

MTM Coaching kan een mooie trend in coaching land zijn.

Sylvia brengt met haar methode een deel van de persoonlijke ontwikkeling aan het licht wat door de gevestigde orde altijd als 'slecht' wordt weggezet, terwijl het helen ervan veel meer heelheid teweeg kan brengen. Verrassend maar zó logisch als wat. Een logische aanvulling voor elke coach die iets wil betekenen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. 
Karoline Visser

Karoline Visser

NLP master coach

Verdieping in jezelf, kracht uit jezelf

Een compleet verhaal wat daadwerkelijk impact heeft. Transformatie op alle niveau's. Weer meer bij jezelf kunnen zijn en vooral komen. Van daaruit verder groeien en ontwikkelen. 

Ayse Kalyon

Ayse Kalyon

NLP master coach

Krachtige, holistische methode

Ik vind MTM Coaching een volledig en inspirerend concept, om sneller het 'probleem/hulpvraag' te vinden en sneller op een holistische manier de cliënt te helpen. De chakra's, de 7 niveaus van bewustzijn in verbinding met het zelf en het ego spreken mij erg aan.

Tom van Ruiten

Tom van Ruiten

NLP trainer en master coach

Founder van Trackler

Verdiepend. Vernieuwend. Aanvullend. 

Eline

Eline Elbers

NLP master coach

Precies wat ik gemist heb

Ik vind het een sterk concept. Dit is precies hetgeen wat voor mijn gevoel ontbrak of wat ik eigenlijk gemist heb in de NLP coach opleiding. Wat me aanspreekt is dat het houvast biedt. De Matrix geeft in een oogopslag overzicht waardoor je veel gerichter aan de slag kunt met je cliënt. Heel veel coach stijlen komen samen in een duidelijk overzicht. 

Over Sylvia

Jeanine de Hoo Schikker

Jeanine de Hoo Schikker

NLP Trainer, NLP master coach

Yoga docent, eigenaar Twiins

Sylvia geeft je het gevoel dat alles mogelijk is.

Sylvia is een enorme inspiratie, waar ik tijdens al de trainingen die ze heeft verzorgd in vele opzichten veel van heb geleerd. 

Met haar warme en oprechte persoonlijkheid geeft ze je het gevoel dat alles mogelijk is omdat jij en jouw verhaal ertoe doen.’ 

testimonial caroline vaessen

Caroline Vaessen

NLP Trainer, NLP master coach

Als trainer en coach kan ik Sylvia aan iedereen aanbevelen.

Sylvia is een echte professional die veel liefde heeft voor haar vak en voor haar medemens. Ze is warm, betrokken en inspireert; zowel voor een groep als één op één. Gesprekken met Sylvia leiden altijd tot nieuwe aha momenten en ze weet binnen no-time tot de kern te komen. Ik ben Sylvia dankbaar voor de vele inzichten en ontwikkelmomenten die ze mij gegeven heeft en kan haar dan ook aan iedereen aanbevelen als coach of als trainer!
Ayse Kalyon

Ayse Kalyon

NLP Trainer, NLP master coach

Eigenaar Kalyon Academy

Een powervrouw om een voorbeeld aan te nemen.

Tijdens mijn opleidingen heb ik vaak training gehad van Sylvia. Haar professionaliteit, betrokkenheid, humor en vriendelijkheid zorgde ervoor dat ik mezelf altijd op mijn gemak en veilig voelde in de training. Zij is voor mij dan ook een powervrouw om een voorbeeld aan te nemen.

Nicoline Schipper

Nicoline Schipper

NLP master coach

Oprichter Coaching Club

Eigenaar Casa Coline (Spanje)

Sylvia is een dijk van een trainer. Zoveel van haar geleerd!

I'm Lucky! Sylvia is een dijk van een trainer en ik mag mezelf gelukkig prijzen dat zij mijn hoofd-trainer was tijdens mijn NLP-opleiding. Zoveel van haar mogen leren! Ze combineert haar fijn-gevoeligheid met haar kennis en jarenlange ervaring. Een fijne, warme en ijzersterke combinatie.

Carine Wiggemans

Carine Wiggemans

NLP master coach (Curaçao)
Herstelcoach na verslaving

Als trainer het neusje van de zalm, als coach mijn grote voorbeeld.

Sylvia was mijn inspirator om mijn kwaliteiten zichtbaar te maken waardoor ik besloot om de coachopleiding te gaan doen. Waar bij mij nog enige weerstand zat, wist deze Trainer en Coach de juiste snaar te raken. Nu nog, zonder dat ze het weet, vraag ik haar soms in gedachten; "Wat vind jij ervan?" Wat een geluk dat je op mijn pad bent gekomen Syl! Als Coach ben jij nog steeds mijn grote voorbeeld. Inlevend, helder waarnemend en verbindend. Als trainer is Sylvia het neusje van de zalm,  grandioos!

Renata Jaasma

Renata Jaasma

NLP Trainer, NLP master coach

Makelaar (Amsterdam)

Een liefdevolle, gedreven trainer. Een feest om van haar te leren. 

Ik heb Sylvia leren kennen als een warm persoon met een grote betrokkenheid naar anderen toe. Ze weet op een snelle en liefdevolle manier tot de kern te komen en laat daarbij de cliënt altijd in haar waarde.
 Daarnaast is ze een gedreven trainer. Haar enthousiasme en grote kennis zorgen niet alleen dat het een feest is om met haar te trainen maar ook dat ik erg veel van haar geleerd heb.

Ilona Movsesjan

Ilona Movsesjan

 NLP master coach

Financieel administrateur

Door Sylvia durfde ik mijn angsten en onzekerheden achter me te laten.

Ik heb Sylvia leren kennen als trainer en coach, tijdens mijn NLP coaching opleiding. Ik heb haar als een vrolijk, enthousiast, zorgvuldig en warmhartig persoon ervaren. Syl kan je op een leuke manier confronteren waardoor je zelf inzichten krijgt en in beweging komt. Op de momenten dat ik het moeilijk had stond ze opeens naast me. Sylvia wist wat ik meemaakte op dat moment en ze wist precies hoe ze me moest ondersteunen en begeleiden in mijn proces. Door haar zeer professionele aanpak, zorgzame aanwezigheid en haar vertrouwen in mijn krachten durfde ik naar mijn angsten en onzekerheden te kijken en ze achter me laten. Syl ik wil je ontzettend bedanken voor alle steun en hulp die je me hebt gegeven! ❤😘

Karoline Visser

Karoline Visser

NLP master coach

Equine assisted (kinder)coach

Sylvia weet altijd de juiste snaar te raken, met liefde en passie.

In mijn opleiding tot NLP Master Coach heb ik Sylvia ervaren als betrokken en een fijne persoonlijkheid. Sylvia is in staat direct verbinding te maken met de ander, met humor, energie en vooral liefde en passie voor haar vak raakt ze altijd de juiste snaar. Ze ziet en voelt elk detail en brengt dit pas naar voren als jij zover bent. Een fijne, liefdevolle trainer en coach.

Eileen Huits

Eileen Huits

NLP master coach

Yoga docente

Transformeren naar wie ik wil zijn

"Sylvia is een ervaren trainer en coach die dicht bij zichzelf blijft, aanvoelt wat er nodig is en met wie je ook kan lachen! Het heeft mij geholpen te transformeren naar wie ik wil zijn en dit ook uit te dragen. Dank Syl!”


Mariska van Wiersum

Mariska

NLP master coach

Verbetermanager

Snel tot de kern, zonder emotioneel drama...

Als coach hielp Sylvia mij met concrete, persoonlijke onderwerpen. Ik had altijd het volste vertrouwen in haar. Ze was goed voorbereid, voelde goed aan wat er moest gebeuren en gaf mij het vertrouwen en de ruimte om de nodige stappen te zetten. De  persoonlijke coachsessies hebben echt voor een extra stroomversnelling gezorgd. Door middel van makkelijke oefeningen in een veilige omgeving, kon ik heel snel bij de kern komen van waar ik echt mee zat en zonder al teveel emotie en drama, dat ook weer loslaten en achter me laten. Dit was altijd snel merkbaar in de beslissingen die ik nam in mijn dagelijks leven.

Debby de Groot

Debby de Groot

Manager operations
Fynch trainingen

Bij haar voelde ik me veilig om mezelf te mogen zijn.

Ik denk nog vaak terug aan mijn NLP-opleiding. De rol die Sylvia hierin heeft gespeeld was voor mij groot. Ze is een open persoonlijkheid, brengt een boodschap duidelijk over, weet te prikken op de (soms pijnlijke) punten maar alles met de intentie om de persoon in kwestie te helpen en ondersteunen in hun leervraag en ontwikkeling. De verhalen en technieken zijn me goed bijgebleven. Ik voelde me veilig om mezelf te mogen zijn en ben haar dankbaar voor haar inzet, aandacht en liefde, voor het vak en de mens.

natalia van der zalm

Natalis van der Zalm

Chief Happiness

Zelfstandig fotografe

Ik heb nu veel meer vertrouwen in mezelf...

Sylvia is een warme persoonlijkheid die met haar fijne benadering een positieve impact heeft op haar omgeving. Zij heeft in mij een enorm lichtpunt  aangewakkerd, dat vertrouwen geeft in mijn potentie. Ik ben veel meer gaan vertrouwen op mijn eigen kunnen, ik voel.. zet dat om in actie. Ik ben door deze bewustwording nog meer vorm gaan geven aan mijn dromen en daar heb ik nog iedere dag plezier van.’ 

Carin

NLP master coach

Event manager

Bedankt Syl!

Sylvia weet precies wat er bij vrouwen speelt en ze zet je in je kracht.
Ze is een warme persoonlijkheid, met veel humor en liefdevolle energie!!

No Nonsense

Al vanaf dat ik startte met de NLP-opleiding voelde ik een klik met jou Syl, omdat ik vanaf het begin het gevoel had dat jij me echt begreep. Dat kwam door de juiste vragen die je stelde, je manier van communiceren en je open houding waardoor ik mij altijd veilig gevoeld heb. In zoiets als persoonlijke ontwikkeling is het naar mijn mening heel belangrijk dat je de ruimte krijgt om te ontwikkelen waar jij dat graag wilt, en daar help jij bij. Op jouw eigen no-nonsense wijze, heb je me echt geholpen om anders naar situaties te kijken!

Jessie, Account Manager

arrow_drop_up arrow_drop_down